Gizlilik Bildirimi

FİLBOX HEMEN
FİLBOX HEMEN,istediğiniz zaman, istediğiniz yerden film ve dizi keyfi yaşamınızı sağlayan yepyeni bir hizmettir.TV ekranına bağlı kalmadan, zengin film ve dizi arşivine ulaşabilir; internet bağlantısı ile cepten ve tabletten keyifle izleyebilirsiniz.

A. KAPSAMI
İşbu Gizlilik Bildirimi, Oflaz Medya Grubu ("FİLBOX HEMEN") tarafından kaydedilen ve işlenen tüketici kişisel verilerine ilişkindir.

FİLBOX HEMEN‘e abone olmak için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekir.18 yaş altındakilerin hizmetlerimizden yararlanabilmesi için veli veya vasilerinin katılımı, denetimi ve onayı zorunludur. Ebeveynlere çocuklarının online aktivitelerinin denetlenmesinde aktif bir rol üstlenmelerini tavsiye ederiz.

B. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN ELDE EDİLMESİ
Kişisel bilgileriniz, FİLBOX tarafından, FİLBOX HEMEN Uygulaması ve İnternet Sitesi’ni ziyaretiniz veya kullanımız esnasında, İnternet Sitesi’nde gezindiğiniz esnada toplanabilir. Aynı zamanda Uygulamada ve İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda ,İnternet Sitesi’nde gezinirken çerezler, ağ sağlayıcı kayıtları ve ağ işaretçileri gibi teknolojiler kullanılarak, bazı kişisel bilgileriniz (aşağıda tanımlanmıştır) sunucularımızda otomatik olarak depolanacaktır. Kendi isteğinizle, FİLBOX’a kişisel bilgilerinizi vermeniz halinde, FİLBOX bu bilgileri yasada öngörülen sınırlamalar çerçevesinde toplayacak, kullanacak ve/veya depolayacaktır.

C. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİ VE PAYLAŞILMASI
Kişisel verileriniz, FİLBOX ile yaptığınız sözleşme gereği ilgili hizmetleri sunabilmek, bu hizmetlerin kalitesini artırabilmek, size özel fırsatlar sunmak, ar-ge çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak FİLBOX HEMEN’in verdiği hizmet kapsamında bu amaçlarda değişiklikler yapılabilir. Ayrıca kişisel verileriniz, sizlere sunduğumuz hizmet kalitesinin arttırılması ile satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamaları ile çalışmalar kapsamında da kullanılabilecektir.

Hizmetlerin sunumunda bize yardımcı olmaları veya hizmetleri bizim adımıza gerçekleştirmeleri için başka şirketleri, aracıları veya yüklenicileri ("Hizmet Sağlayıcılar") kullanıyoruz. Örneğin, pazarlama, reklam, iletişim, altyapı ve bilgi teknolojileri hizmetlerinin sunulması, hizmetimizin kişiselleştirilmesi ve müşteri hizmetlerinin sunulması için hizmet sağlayıcılarla birlikte çalışıyoruz. Bu tür hizmetlerin sağlanması sırasında, bu Hizmet Sağlayıcılar kişisel veya diğer bilgilerinize erişim elde edebilirler. Bu kişilere, kişisel bilgilerinizi kendi hizmetlerini sağlama ile bağlantılı işler dışında kullanma veya açıklama yetkisi vermiyoruz.

D. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI
FİLBOX, hesabınıza erişim kolaylığı sağlamak, sizi hesap sahibi olarak tanımamızı ve FİLBOX HEMEN uygulamasını tekrar ziyaret ettiğinizde herhangi bir parola veya başka kullanıcı tanımlama bilgilerini tekrar yazmanıza gerek olmadan, hesabınıza doğrudan erişim elde etmenizi sağlayan teknolojilerden faydalanmaktadır.

Lütfen erişim bilgileri kayıtlı cihazınızı satmadan veya iade etmeden önce, oturumunuzu kapatınız, cihazınızı devre dışı bırakınız, hesabınızı başkalarıyla paylaşmayınız ve/veya başka şekillerde yabancıların kullanımına sunmayınız. Aksi halde, parolanızın veya cihazınızın güvenliği tehlikeye girebilir, sizden sonraki kullanıcılar kişisel verilerinizi içeren hesabınıza erişim elde edebilir ve paylaşım yaptığınız kişiler hesap bilgileriniz (e-posta adresiniz veya hesabınız kısmındaki diğer bilgiler dahil) gibi kişisel verilerinizi de içeren bilgilerinize erişebilirler.

E. BİZE ULAŞIN
FİLBOX Hemen Hesabınız ile ilgili tüm sorularınız için, http://filbox.com.tr/Filbox/filbox/bize-ulaşın adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Diğer konularda yardım almak için 0850 225 0990 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.
Ayrıca işbu Gizlilik Bildirimi ve gizlilik politikamızla ilgili ve/veya kişisel verilerinizin, çerezlerin veya benzer teknolojilerin işlenmesi ile ilgili sorularınız için, lütfen bizimle [email protected] e-posta adresi üzerinden iletişime geçiniz.
Hatırlatmak isteriz ki, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca (Madde 11):
  • kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • kişisel verileriniz işlendiğine ilişkin bilgi talep etme,
  • kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini talep etme,
  • kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, bu hakkınızı kullanmanız halinde kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini isteme,

haklarınız bulunmaktadır ve söz konusu haklarınızı kullanmak istediğiniz halde [email protected] e-posta adresi üzerinden tarafımız ile iletişime geçmeniz mümkündür. Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandırılacaktır.

Size yardımcı olmamız için bize ulaştığınız takdirde hem sizin hem de bizim güvenliğimiz için talebinizi yerine getirmeden önce kimlik doğrulaması yapmamız gerekebileceğini bildiririz.

Veri Sorumlusu : Filsat TV Yayıncılık AŞ
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 53. Sk. No: 11-C Çiftkurtlar Honda Plaza Kat:2 Maslak 34398 İstanbul
Telefon: 0 850 225 09 90 - Faks: 0 212 296 65 67
MERSİS No: 0388069327500012
Son güncelleme : 01.11.2016